1039 Budapest, Pozsonyi utca 32.  

Biorezonanciás felmérés

Biorezonanciás felmérés

Biorezonanciás állapotfelmérés, számítógépes vizsgálat és Biorezonancia kezelés.

Kérdezzen bennünket a Biorezonancia élettani hatásaival kapcsolatosan.
Ismeri saját szervezetét? Tisztában van biológiai-fizikai-mentális állapotával?
Rossz a közérzete? Úgy érzi, mehetne jobban is?
Fáradékony?

Ezekre a kérdésekre és még sokkal többre választ kaphat itt, a helyszínen, ha felkeresi BIOREZONANCIA rendelőnket.

Mi fán terem a BIOREZONANCIA?

A biorezonancia - ahogy aposztrofálni szokták - a XXI. század sejtszintű állapotfelmérése és terápája. A szervezet képes az öngyógyításra. Az állatvilágban sok esetben tisztán felismerhető képességről van szó. Sajnos, az emberi szervezet a civilizáció fejlődésével lassan kezdi elfelejteni ezt a képességet. E képesség újraélesztésében és megtartásában a BIOREZONANCIA rendkívül fontos szerepet játszik.

A BIOREZONANCIA olyan gyógyszer- és fájdalommentes eljárás, amely a szervezet ősi, sejtszintű információ áramlásából képes felmérni a szervezet állapotát, beindítja illetve segíti a szervezet öngyógyítását.

Biorezonanciás felmérés

Árlista

Biorezonanciás állapotfelmérés
15 000,-HUF
Biorezonanciás kezelés
További kezelések, alkalmanként megegyezés szerint.
15 000,-HUF
Táplálék kiegészítők, gyógyszerek, kozmetikumok, vegyszerek és más termékek beméréssel 5 000,-HUF

Bankártyás fizetésre nincs lehetőség!

A BIOREZONANCIA és a NELSON-SCIO készülék

A szervezet sejtszíntű információáramát a NELSON-SCIO készülék elektródákon keresztül regisztrálja és dolgozza fel. Az eljárás minden esetben EGYÉNRE SZABOTT. A NELSON-SCIO készülék a szervezet és a világ kapcsolatát deríti fel. 12 000 anyaggal kapcsolatban képes felmérni a szervezet várható, vagy már bekövetkezett reakcióit.

Képes felderíteni a rejtett káros folyamatokat.

Példák: gyulladásos gócok, nehézfém mérgezés, emésztési/anyagcsere, mozgásszervi, szülészeti és nőgyógyászati problémák, bakteriális, vírusos, gombás fertőzések, allergiák, immunzavarok, vitaminhiányok, stresszhatás, idegrendszeri, légzőszervi, szív-, keringés- és érrendszeri, urogenitális, fül-, orr-, gégészeti, szemészeti, bőrgyógyászati megbetegedések, pszichés megváltozott állapotok, addikciók, stb.

A felmérés végén a megszerzett információk birtokában táplálkozási és életmódbeli tanácsokkal látjuk el.

A felsorolás korántsem teljes. Ha többet akar megtudni e témáról, keresse meg szakértőinket, akik minden kérdésére a legjobb tudásuk szerint válaszolnak.

Mire jó a Biorezonancia

Fájdalommentes kezelés

Mikor keressen fel bennünket:

 • Allergia vagy allergiás tünetek jeletkezésekor
 • Légúti betegségek esetén
 • Vitaminhiány vagy immunrendszer gyengeség esetén
 • Gyomor-, bél-, májbetegségek jelentkezésekor
 • Ha fáradékony és stresszes
 • Ha hormonszint zavar tüneteit észlei
 • Szív- és érrendszeri betegségek esetén
 • Alvászavar esetén
 • Méregtelenítés céljából
 • Krónikus fájdalmakkor
 • Ha szeretne a dohányzásról leszokni

A biorezonancia vizsgálat egy egyedi számítógépes program segítségével az életfolyamatot irányító elektromágneses hullámzásot és rezgéseket méri. Így kapunk egy képet a szervezet aktuális állapotáról.

Rámutat milyen szervünk gyulladt, mire vegyunk allergiásak, mennyire vagyunk kimerültek.

A BIOREZONANCIA készülék működése

A berendezés a bemeneti kézelektródákon keresztül képes bioelektromos jelsorozatokat elvezetni a testfelületről, amit a beteg szervezete a készülék által előállított és kibocsátott speciális jelsorozatokra adott. A jelek eljutnak minden egyes sejthez, azok elektromos és mágneses tevékenységét rövid ideig befolyásolják. Az ennek hatására keletkező elektromos válaszjeleket a készülék elvezeti, a „diszharmonikus” rezgésmintákat a műszer kiértékeli, kijavítja, módosítja, inverzzé alakítja majd mint felerősített individuális terápiás rezgésmintát a szervezetnek azonnal visszasugározza a modulációs matracelektródákon keresztül. Az inverz hullámok eredője zérus, vagyis egy káros rezgésminta ily módon eliminálható a szervezetből. Csökken a fájdalom, felgyorsul a regeneráció és a sebgyógyulás, ezáltal a kezelések során a beteg önszabályozó és gyógyító folyamatait serkentjuk, optimális szintre állítjuk. Nagy előnye, hogy természeténél fogva felhasználási területe igen sokrétű, káros mellékhatása pedig egyáltalán nincs. A készülék diagnosztikai része egy Voll-rendszert is tartalmaz. A kézfejeken, lábfejeken, de a test bármely részén lévő elektromosan aktív pontok egyenáramú vezetőképesség-mérését lehet elvégezni. A berendezés a kapott eredményeket kiértékeli, és ezzel az orvos számára a diagnosztizáláshoz fontos információkat biztosít. A berendezéssel akár allergének, gyógyszerek, vagy bármely szervezetre ható anyag mérése, analízise is lehetséges.

Stressz management terápia

A stressz az a folyamat, amit egy szervezet külső vagy belső ingerek, információ hatására fejt ki. Ez lehet káros vagy hasznos.

Selye professzor szerint a stressz az, „ami a hétköznapi élet felőrlő hatásán keresztül felgyorsítja az öregedés folyamatát”. Stressz hatására beindulnak azok a folyamatok, amelyek gyengítik a szervezetet, kimerítik tartalékait és ez előbb-utóbb testi elváltozásokhoz vezet.

A stressz okozta szorongás folyamatos érzetétől beteggé válunk, keringési, emésztési problémák adódnak, halmozódik allergia készségünk, asztma és idegrendszeri, sőt daganatos elváltozással lehet számolni.

Stressz kezelési módszereink közé tartozik a test energetikai rendszerét harmonizáló kezelések, életmódváltozást megcélzó terápiás módszerek, személyes stresszkezelési módszerek, életvezetési tanácsadás, lelki egyensúly visszaállítása. Alapelv a TEST – SZELLEM – LÉLEK harmonizálása.

Stressz management terápia

A különbség a között, amit megteszünk, és amire képesek lennénk, megváltoztathatná a világot.
(Mahatma Gandhi)

Bejelentkezés

Csonka Gabriella

Természetgyógyász

Csonka Gabriella

+36-30-560-4507

Copyright 2024. Gabriel Medical Studio

1039 Budapest, Pozsonyi utca 32